web analytics

Een bericht of blog plaatsen

0 Comments

Als je een website hebt op WordPress, Divi of een ander CMS-platform, kan het plaatsen van een bericht op je website een eenvoudige taak zijn. In deze blogpost zullen we je laten zien hoe je snel en gemakkelijk een bericht kunt plaatsen op je WordPress- of Divi-website.

Stap 1: Log in op je website
Om te beginnen, moet je inloggen op je WordPress- of Divi-website. Dit kun je doen door naar de loginpagina van je website te gaan en je inloggegevens in te voeren. Als je ingelogd bent, ga dan naar het dashboard van je website.

Stap 2: Ga naar het berichtenoverzicht
In het dashboard van je website vind je aan de linkerkant een menu met verschillende opties. Klik op ‘Berichten’ om het berichtenoverzicht te openen. Hier kun je alle berichten op je website zien.

Stap 3: Klik op ‘Nieuw bericht’ Om een nieuw bericht te plaatsen, klik je op de knop ‘Nieuw bericht’ bovenaan het berichtenoverzicht.

Stap 4: Schrijf je bericht Nu kun je beginnen met het schrijven van je bericht. Je kunt je bericht opmaken met behulp van de verschillende opties die beschikbaar zijn in de editor. Je kunt afbeeldingen toevoegen, koppen maken, lijsten maken en meer.

Stap 5: Voeg een categorie toe
Je kunt je bericht categoriseren door een categorie toe te voegen. Klik op de knop ‘Categorieën’ aan de rechterkant van de editor en selecteer een categorie of voeg een nieuwe categorie toe.

Stap 6: Voeg tags toe
Tags zijn een andere manier om je bericht te categoriseren en te organiseren. Klik op de knop ‘Tags’ aan de rechterkant van de editor en voeg tags toe die bij je bericht passen.

Stap 7: Publiceer je bericht
Als je klaar bent met het schrijven van je bericht en het toevoegen van categorieën en tags, ben je klaar om je bericht te publiceren. Klik op de knop ‘Publiceren’ rechtsboven in de editor en je bericht wordt gepubliceerd op je website.

Gefeliciteerd, je hebt zojuist met succes een bericht geplaatst op je WordPress- of Divi-website! Nu kun je je bericht delen op sociale media of je lezers op de hoogte stellen van je nieuwe bericht.

About the author 

Erwin van der Star

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates