web analytics

Hoe maak je een pagina met Divi?

0 Comments

Als je een website hebt op het Divi-platform, is het aanmaken van een nieuwe pagina eenvoudig en intuïtief. In deze blogpost leggen we uit hoe je stap voor stap een nieuwe pagina kunt maken met Divi.

Stap 1: Log in op je website Om te beginnen, moet je inloggen op je Divi-website. Ga naar de loginpagina van je website en voer je inloggegevens in. Zodra je bent ingelogd, kom je op het dashboard van je website.

Stap 2: Ga naar de Pagina’s sectie In het dashboard van je website vind je aan de linkerkant een menu met verschillende opties. Klik op ‘Pagina’s’ om naar de pagina’s sectie te gaan. Hier vind je alle pagina’s die momenteel op je website zijn gepubliceerd.

Stap 3: Klik op de knop ‘Nieuwe pagina’ Om een nieuwe pagina te maken, klik je op de knop ‘Nieuwe pagina’ bovenaan het pagina-overzicht.

Stap 4: Kies een lay-out
Wanneer je op de knop ‘Nieuwe pagina’ klikt, opent er een pop-upmenu. Hier kun je kiezen uit verschillende lay-outs voor je nieuwe pagina. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lege pagina, een vooraf gebouwde lay-out of een lay-out uit je bibliotheek.

Stap 5: Voeg inhoud toe aan je nieuwe pagina Nu je je lay-out hebt gekozen, kun je beginnen met het toevoegen van inhoud aan je nieuwe pagina. Dit kan variëren van tekst en afbeeldingen tot video’s en contactformulieren. Je kunt de inhoud toevoegen met behulp van de Divi-builder, die een intuïtieve drag-and-drop-interface biedt.

Stap 6: Pas je pagina-instellingen aan Aan de rechterkant van de builder vind je de pagina-instellingen. Hier kun je de titel van je pagina bewerken, een beschrijving toevoegen, de pagina-publicatie instellen, SEO-optimalisatie instellen en meer.

Stap 7: Publiceer je pagina Als je tevreden bent met je nieuwe pagina, kun je op de knop ‘Publiceren’ klikken om de pagina te publiceren op je website. Je kunt je nieuwe pagina nu bekijken op je website en delen met je bezoekers.

Gefeliciteerd, je hebt zojuist met succes een nieuwe pagina gemaakt met Divi! Met de intuïtieve builder en de vele aanpassingsmogelijkheden van Divi, kun je snel en gemakkelijk pagina’s maken die er professioneel uitzien en goed functioneren.

About the author 

Erwin van der Star

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates