web analytics

WordPress Maximaal

64.99 / maand en 50.00 aanmeldkosten

Wil je een professionele WordPress-website opzetten zonder gedoe? Ontdek ons alles-in-één WordPress Bouwpakket, inclusief hosting, domeinregistratie en alle voordelen van ons WordPress Onderhoudspakket. Voor slechts €64.99 per maand, met een minimale contractduur van één jaar, bieden we de perfecte oplossing voor het lanceren van jouw online aanwezigheid.

Met ons WordPress Bouwpakket krijg je:

  1. Hosting en Domeinregistratie: We bieden betrouwbare hosting en registreren een domeinnaam naar keuze voor jou, waardoor je direct aan de slag kunt met het opbouwen van je website.
  2. 4 Pagina’s: We ontwikkelen en bouwen 4 aantrekkelijke pagina’s voor jouw website, aangepast aan jouw merk en doelstellingen. Of het nu gaat om een startpagina, over ons-pagina, dienstenpagina of contactpagina, wij zorgen voor een professionele uitstraling die jouw bezoekers zal aanspreken.
  3. WordPress Onderhoudspakket: Geniet van alle voordelen van ons WordPress Onderhoudspakket, inclusief dagelijkse back-ups, beveiligingsmonitoring, software-updates, snelheidsoptimalisatie, 24/7 technische ondersteuning, SEO controle en maandelijkse rapportage. Laat ons het technische werk voor jou doen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw bedrijf.

Met ons WordPress Bouwpakket hoef je je geen zorgen te maken over de technische aspecten van het opzetten en onderhouden van jouw website. Wij bieden een complete oplossing die je helpt om snel en gemakkelijk online te gaan en een blijvende indruk te maken op jouw doelgroep.

Kies voor ons WordPress Bouwpakket en laat ons jouw dromen omzetten in een prachtige en effectieve website.