Website Templates

Betaalbare webdesign-services voor een vaste prijs voor het kleinere budget

Is uw budget minder dan € 2000?

Nu kunt u kiezen uit een van de vele vooraf ingestelde sjablonen, zodat u nog steeds een nieuwe website kunt hebben voor een prijs die u zich kunt veroorloven.

Kenmerken & Voordelen

Wat zijn de voordelen van het kiezen van een premadesjabloon?

}

Tijd besparen.  Met onze sjabloonpakketten is al het ontwerp en de ontwikkeling op maat mogelijk, zodat u uw website binnen een korte tijd in gebruik kunt nemen.

Geld besparen. Een standaard 8-12-pagina aangepaste kleine biz-website begint bij ongeveer € 2500 en gaat omhoog afhankelijk van het aantal extra speciale functies die nodig zijn. Onze sjablonen beginnen bij € 500.

Premium ondersteuning. Al deze sjablonen worden door ons geïnstalleerd en ingesteld, dus als iets iets moet worden aangepast om beter bij uw inhoud te passen, hebben we het gedekt.

Meerdere opties. Met meerdere pakketdeals en een groeiend aantal sjablonen waaruit u kunt kiezen, heeft u de keuzevrijheid opnieuw in handen gekregen.

WordPress.  Elke website is gebouwd met behulp van WordPress waardoor deze schaalbaar, gebruiksvriendelijk, eenvoudig te updaten en eenvoudig te onderhouden is.

Divi Builder. Divi is een intuïtief WordPress-thema waar onze klanten van houden omdat ze binnen een paar dagen snel kunnen leren hoe ze hun inhoud kunnen beheren en bijwerken.

Prijzen

We bieden vier verschillende pakketten die het beste aansluiten op uw behoeften

* Domein Namen & Domein Hosting zijn niet inbegrepen. 
** Inhoud & afbeeldingen van tevoren door de klant verstrekt.

Templates

Sjablonen van wereldklasse met originele foto’s en afbeeldingen. Klik op de afbeelding om de live demo te zien.

Klaar om te beginnen?

Om aan de slag te gaan, vult u gewoon het onderstaande formulier in en voegt u het gewenste pakketplan en de sjabloon toe die u wilt gebruiken. We nemen een e-mail met de beschrijving van de volgende stappen en beantwoorden al uw vragen. U moet uw eigen domeinnaam en hosting al hebben ingesteld voordat u het proces start. Domeinnamen en hostingdiensten worden geleverd door ons

Laten we dit doen

10 + 7 =

Adres gegevens

Rondom Internet en Co-llective B.V.

Gravenlanden 32
9407JH Assen

Telefoon: 0592 601331

Email Co-llective:
mail@co-llective.nl

Email Rondom Internet: info@rondom-internet.nl

 

© Copyright Online Marketing Bureau Rondom Internet en Co-llective 2019 | powered by  | algemene voorwaarden

Pin It on Pinterest