Hoe stuur ik mijn e-mail door?

Wanneer je wel e-mail wilt kunnen ontvangen op je domeinnaam, maar liever Gmail of Outlook blijft gebruiken, dan kan je de ontvangen e-mail doorsturen.

Stappenplan

Stap 1. Log in op cPanel.(dit kan ook via het klantpaneel)

Stap 2. Klik onder de categorie ‘E-mail’ op ‘Doorstuurders’.

Stap 3. Klik op ‘Doorstuurder toevoegen’ om een enkel e-mailadres door te sturen. Als je alle e-mail die naar een domeinnaam wordt verstuurd wilt doorsturen, klik je op ‘Domeindoorstuurder toevoegen’.

Stap 4. Voer onder ‘Adres’ het e-mailadres in waarvan je de e-mail wilt doorsturen. Voer onder ‘Bestemming’ het e-mailadres in waar de e-mail naar doorgestuurd moet worden.

Stap 5. Klik op ‘Doorstuurder toevoegen’ om de doorstuurder toe te voegen.

Doorstuurder verwijderen

Om een doorstuurder te verwijderen klik je bij de betreffende doorstuurder op ‘Verwijderen’. Klik vervolgens op ‘Doorstuurder verwijderen’ om het verwijderen te bevestigen.

Links

Support
Contact
Klant omgeving
Collective BV
Divi Wordpress Thema

Telefonisch bereikbaar van:

Ma tot Vr van 9:00 tot 12:00
0628283728

Daarna kan je wel een appje sturen of een mailtje dan zullen we meestel binnen 24 uur een reactie sturen.

Postadres

Gravenlanden 32
9407JH Assen
Nederland

[email protected]

Rondom-internet.nl
KvK:68099274

Pin It on Pinterest