Hoe stel ik mijn e-mail in op Windows Mail?

Je kan jouw e-mail overal ter wereld bekijken via onze webmail. Toch kan het fijn zijn om je e-mailadres toe te voegen aan het e-mailprogramma op jouw laptop, desktop en/of smartphone. In dit artikel leggen wij uit hoe je jouw e-mailadres instelt in Windows Mail.

Stappenplan

Stap 1. Start Windows Mail.

Stap 2. Klik linksonderaan op het tandwiel en vervolgens op ‘Accounts beheren’ in het menu ‘Instellingen’.

Stap 3. Klik op ‘+ Account toevoegen’ en vervolgens op ‘Geavanceerde configuratie’.

Stap 4. Klik op ‘Internet-e-mail’ en voer de volgende gegevens in:

• E-mailadres. Voer hier het e-mailadres in dat je bij ons hebt aangemaakt.
  • Gebruikersnaam. Voer hier hetzelfde e-mailadres in.
  • Wachtwoord. Voer het het wachtwoord in wat je voor het e-mailadres hebt ingesteld.
  • Accountnaam. Geef het e-mailaccount een naam. Zo heb je een goed overzicht van alle e-mailaccounts.
  • Uw berichten verzenden met deze naam. Voer hier de naam in die de ontvangers van jouw e-mails moeten zien.
  • Server binnenkomende e-mail. Voer ‘mail.domein.extensie’ in.
  • Accounttype. Selecteer hier ‘IMAP4’.
  • Server uitgaande e-mail (SMTP). Ook hier voer je ‘mail.domein.extensie’ in.

Stap 5. Laat alle vinkjes aanstaan voor de opties die onderaan staan. Klik nu op ‘Aanmelden’. Het e-mailadres is nu toegevoegd aan Windows Mail.

Links

Support
Contact
Klant omgeving
Collective BV
Divi Wordpress Thema

Telefonisch bereikbaar van:

Ma tot Vr van 9:00 tot 12:00
0628283728

Daarna kan je wel een appje sturen of een mailtje dan zullen we meestel binnen 24 uur een reactie sturen.

Postadres

Gravenlanden 32
9407JH Assen
Nederland

[email protected]

Rondom-internet.nl
KvK:68099274

Pin It on Pinterest