Hoe maak je een nieuw project in Divi

Divi maakt het bouwen van een project leuk en gemakkelijk. Er is een menuoptie ‘Projecten’ toegevoegd aan uw beheerdersdashboard, zodat u projecten kunt maken alsof u een bericht of pagina maakt. U hebt ook de optie om de basisprojectstructuur te gebruiken of om de builder te gebruiken om werkelijk verbazingwekkende projectlay-outs te maken.

Uw project maken

Titel

Begin met het definiëren van uw projecttitel.

Pagina layout

U kunt kiezen uit drie projectpaginalay-outs – dit kan uniek zijn voor elk project indien gewenst. De drie lay-outs bevatten een linkerzijbalk, een rechterzijbalk of een optie voor de volledige breedte.

Categorieën

Projectcategorieën staan ​​los van postcategorieën, zodat u volledige controle hebt over wat er in uw portfolio’s verschijnt. Binnen de Project Builder kunt u een nieuwe categorie toevoegen of kiezen uit bestaande.

Label

Gebruik projecttags om de vaardigheden te definiëren die in het project zijn gebruikt. Deze worden op de projectpagina weergegeven in een lijst met vaardigheden. Op elke vaardigheid of tag kan worden geklikt om alle projecten met die vaardigheid te bekijken.

Uitgelichte afbeelding

Selecteer een uitgelichte afbeelding door een afbeelding te kiezen / installeren via de WordPress Media Library. Dit wordt de afbeelding die als een miniatuur in uw portfolio wordt weergegeven.

De miniatuur wordt gebaseerd op de beeldverhouding van uw aanbevolen afbeelding, dus we raden aan dat alle afbeeldingen van uw project dezelfde beeldverhouding hebben als u een rasterlay-out gebruikt.

Inhoud: Basic

De basisprojectlay-out plaatst uw aanbevolen afbeelding bovenaan de pagina boven alle inhoud die u in de teksteditor plaatst.

In het onderstaande voorbeeld kunt u zien dat we de titel van ons project hebben met onze projectcategorie (ën) rechts. Daaronder geeft onze aanbevolen afbeelding de volledige breedte weer boven de inhoud die we hebben ingevoerd. De tags die werden gedefinieerd, worden weergegeven als vaardigheden en de postdatum verschijnt daaronder.

Inhoud: uitgebreid

Als je uitgebreide projectposten wilt maken, klik je op de knop ‘Paginabuilder gebruiken’ bovenaan de Project Builder en krijg je de Divi Builder te zien.

Klik vervolgens op Visual Builder gebruiken om naar Divi’s Visual Builder-modus te springen.

In deze modus heb je net zoveel creatieve vrijheid als wanneer je een andere pagina maakt met de Divi Builder. Zie The Builder-overzicht.

OPMERKING: Als u ervoor kiest om de builder te gebruiken, begint u met een leeg canvas. Dus alle elementen uit de basisprojectlay-out zijn verwijderd (bijv. Titel, Categorieën, Uitgelichte afbeelding, Vaardigheden en Datum). U wilt deze informatie echter nog steeds invullen voor uw projectminiaturen in uw portfolio’s.