Hoe Divi-blogpostformaten te gebruiken

Divi ondersteunt alle belangrijke postformaten

Wanneer u een blogbericht schrijft om in een van onze blogmodules op te nemen, kunt u een van de 6 verschillende berichtindelingen maken. Artikel, video, audio, quote, galerij en link. Elk van deze indelingen structureert je bericht anders, waardoor meer aandacht wordt besteed aan het type inhoud dat de indeling vertegenwoordigt.

docs afbeelding

Wanneer u een blogbericht schrijft, ziet u rechts van uw teksteditor een vak met de naam ‘Opmaak’. In dit vak bevinden zich de 6 opmaakopties. Als u ‘Standaard’ kiest, krijgt u een normaal opgemaakte blogpost, terwijl elke andere optie een uniek ontwerp heeft dat aan het opmaaktype is gekoppeld.

docs afbeelding

Het videopost-formaat gebruiken

Als u het formaat van het videopost selecteert, wordt een video bovenaan uw bericht geplaatst. Het vervangt ook de standaard miniatuurafbeelding op indexpagina’s door een video-insluiting. Nadat je de post-indeling “Video” hebt geselecteerd in het vak Opties voor opmaak, moet je een video aan je bericht toevoegen. Het thema gebruikt automatisch de eerste video in je bericht als je opmaakvideo. Om een ​​video aan uw bericht toe te voegen, voert u eenvoudig de YouTube-URL van onze vimeo-URL in de berichteditor in of gebruikt u de knop “Media toevoegen” om uw eigen videobestand te uploaden en in te sluiten.

docs afbeelding

Het audiopost-formaat gebruiken

Als u de indeling voor audiopost selecteert, wordt een audiospeler in uw bericht weergegeven. Het vervangt ook de standaard miniatuurafbeelding op indexpagina’s door uw audiospeler. De audiospeler speelt het eerste audiobestand dat u in uw bericht insluit. Om een ​​audiobestand aan uw bericht toe te voegen, gebruikt u de knop “Media toevoegen” om uw audiobestand te uploaden. Het audiobestand hoeft niet te worden ingesloten. Nadat je een bestand hebt geüpload, gebruikt het thema het automatisch voor het bericht dat je momenteel bewerkt. Het audiobestand moet worden geüpload tijdens het bewerken van het bericht.

docs afbeelding

Het citaat berichtformaat gebruiken

In het berichtopmaak citaat wordt een gestileerd citaat boven aan uw bericht weergegeven. Het citaat vervangt ook de standaard miniatuurafbeelding op alle indexpagina’s. Eenmaal geselecteerd, gebruikt de Audio-postindeling de eerste Blockquote in uw bericht als de inhoud van de offerte. Blokcitaten kunnen eenvoudig worden toegevoegd vanuit de berichteditor. Markeer eenvoudig uw tekst en druk vervolgens op de blockquote-knop om er een citaat van te maken.

docs afbeelding

Het postformaat van de galerij gebruiken

In de galerij-postindeling wordt een galerij met afbeeldingen boven aan je bericht weergegeven. Het vervangt ook de standaard miniatuurafbeelding op alle indexpagina’s door een schuifregelaar voor afbeeldingen. Eenmaal geselecteerd, gebruikt het Post-formaat van de Galerij de eerste galerij die u aan uw bericht hebt toegevoegd. Galerijen kunnen aan uw bericht worden toegevoegd met behulp van de WordPress Media Editor. Klik eenvoudig op de knop “Media toevoegen” om een ​​galerij te maken en aan uw bericht toe te voegen.

docs afbeelding

Het formaat van de koppelingspost gebruiken

De indeling Link-bericht maakt een gestileerde link en voegt deze toe aan de bovenkant van uw bericht. Dit is geweldig voor het delen van korte stukjes informatie met uw lezers. Eenmaal geselecteerd, gebruikt het formaat van de linkpost de eerste link in uw post als de URL van de hoofdlink. De link wordt bovenaan je bericht geplaatst en vervangt ook de standaard miniatuurafbeelding op alle indexpagina’s. Om een ​​link aan je bericht toe te voegen, kun je de knop ‘link’ in de WordPress-berichteditor gebruiken.

docs afbeelding