De Divi Testimonial Module

Getuigenissen zijn een geweldige manier om het vertrouwen van uw bezoekers aan te moedigen. Met de Divi-getuigenismodule kunt u snel getuigenissen toevoegen aan uw join- en verkooppagina’s. getuigenissen zijn meestal aantrekkelijke citaten van uw klanten. Elke getuigenis heeft een citaat, de naam van de auteur en een link naar hun website (die optioneel is). Deze zijn geweldig wanneer gebruikt in combinatie met de module met prijstabellen op verkooppagina’s.

Hoe een getuigenismodule aan uw pagina toe te voegen

Voordat u een getuigenismodule aan uw pagina kunt toevoegen, moet u eerst in de Divi Builder springen. Nadat het Divi-thema op uw website is geïnstalleerd, ziet u elke keer dat u een nieuwe pagina bouwt een knop Divi Builder gebruiken boven de berichteditor. Als u op deze knop klikt, wordt Divi Builder ingeschakeld en hebt u toegang tot alle modules van Divi Builder. Klik vervolgens op de knop Visual Builder gebruiken om de builder in Visual Mode te starten. U kunt ook klikken op de knop Visual Builder inschakelen tijdens het browsen op uw website aan de voorkant als u bent aangemeld bij uw WordPress-dashboard.

getuigenis module

Nadat u Visual Builder hebt ingevoerd, kunt u op de grijze plusknop klikken om een ​​nieuwe module aan uw pagina toe te voegen. Nieuwe modules kunnen alleen binnen Rijen worden toegevoegd. Als u een nieuwe pagina start, vergeet dan niet eerst een rij aan uw pagina toe te voegen. We hebben een aantal geweldige tutorials over het gebruik van Divi’s rij- en sectie- elementen.

Twee-testimonial-module-5

Zoek de getuigenismodule in de lijst met modules en klik erop om deze aan uw pagina toe te voegen. De modulelijst is doorzoekbaar, wat betekent dat u ook “getuigenis” kunt typen en vervolgens op enter kunt drukken om de getuigenismodule automatisch te vinden en toe te voegen! Nadat de module is toegevoegd, wordt u begroet met de lijst met opties van de module. Deze opties zijn onderverdeeld in drie hoofdgroepen: Inhoud , Ontwerp en Geavanceerd .

Voorbeeld van gebruik: getuigenis voor productbestemmingspagina

Het toevoegen van een getuigenisgedeelte is een van de beste manieren om uw product of dienst te promoten. Voor dit voorbeeld zal ik je laten zien hoe je de Testimonial-module kunt gebruiken om een ​​testimonial-sectie te maken onderaan een bestemmingspagina om je product of dienst te promoten. De kop van de getuigenissectie is “Tevreden klanten”. Het is belangrijk om een ​​effectieve titel te hebben die zowel creatief als ter zake is. De drie getuigenissen worden kort gehouden in een lay-out met drie kolommen, gevolgd door een CTA-knop onderaan de pagina.

getuigenis module

Als u het gedeelte met getuigenissen aan de pagina wilt toevoegen, gebruikt u de visuele builder om een ​​standaardgedeelte met een rij met drie kolommen toe te voegen. Voeg vervolgens een getuigenismodule toe aan de eerste kolom van uw rij.

getuigenis module

Update uw Testimonial Module-instellingen met het volgende:

Tabblad Inhoud

Naam auteur: [voer naam in]
Functietitel: [voer titel in]
Bedrijfsnaam: [voer bedrijf in]
Inhoud: [voer getuigenis in]
URL van portretafbeelding: [upload 90 × 90 afbeelding]
Citaatpictogram: Verborgen
gebruik Achtergrondkleur: NEE

Ontwerp tabblad

Tekst kleur: Light
tekstrichtingdetectie: Center
Body Font: Roboto Light
Body Font Grootte: 20px
Body Line Lengte: 1.5em

getuigenis module

Nu u uw eerste Getuigenismodule hebt gemaakt, dupliceert u deze twee keer en sleept u de gedupliceerde modules naar om de tweede en derde kolom te vullen.

getuigenis module

Omdat u al uw ontwerpinstellingen hebt overgedragen naar de dubbele modules in de tweede en derde rij, hoeft u alleen maar terug te gaan en de inhoud voor elke module bij te werken.

Dat is het.

De inhoudsinstellingen van de getuigenismodule

Twee-testimonial-module-2

De instellingen voor het inhoudstabblad zijn verder georganiseerd in groepen die u kunt openen om meer opties weer te geven. Dit maakt het vinden van de instelling waarnaar u op zoek bent veel eenvoudiger. U kunt ook de zoekbalk bovenaan gebruiken om in alle instellingentabbladen in één keer te zoeken naar de gewenste instelling. Het brengt je er meteen naartoe!

Tekst

Hier kunt u de naam, de functie, het bedrijf en de inhoud van de getuigenis zelf toevoegen.

Beeld

Als u een profielfoto of een ander type afbeelding bij uw getuigenis hebt, kunt u deze hier toevoegen.

Koppeling

Hier kunt u de auteur of bedrijfs-URL toevoegen en bepalen hoe deze wordt geopend.

Elements

Hier kunt u ervoor kiezen om het citaatpictogram zichtbaar of verborgen te maken.

Achtergrond

Hier kunt u ervoor kiezen om een ​​achtergrondkleur of afbeelding toe te voegen aan uw getuigenis.

Beheerderslabel

In deze vervolgkeuzelijst kunt u een admin-label toevoegen dat wordt weergegeven in de back-endbuilder en in de skeletweergave van de visuele builder.

De Testimonial Module-ontwerpinstellingen

Twee-testimonial-module-3

De instellingen van het ontwerptabblad zijn georganiseerd in de volgende groepen om het vinden van de gewenste instelling eenvoudig te maken. En vergeet niet dat je de zoekbalk ook kunt gebruiken om elke instelling nog sneller te vinden!

Citaat pictogram

Hier kunt u de kleur van het citaatpictogram aanpassen.

Portret

Met de portretinstellingen kunt u de randradius, portretbreedte en portrethoogte aanpassen voor de afbeelding die u op het tabblad inhoud hebt toegevoegd.

Tekst

Met deze instellingen kunt u de tekstkleur en oriëntatie wijzigen.

Lichaamstaal

Met deze instellingen kunt u het lettertype, het gewicht, de grootte, de kleur, de afstand, de lijnhoogte en meer aanpassen.

Grens

Hier kunt u ervoor kiezen om een ​​rand te gebruiken. En als u ervoor kiest om een ​​rand te gebruiken, kunt u ook de kleur selecteren, de breedte wijzigen en de stijl kiezen.

Spatiëring

In het afstandsgebied kunt u aangepaste opvulling toevoegen aan de bovenkant, rechterkant, onderkant of linkerkant van de getuigenis. U kunt deze waarden ook wijzigen voor desktop-, tablet- of mobiele apparaten.

De Testimonial Module Geavanceerde instellingen

Twee-testimonial-module-4

Op het tabblad Geavanceerd van uw getuigenismodule kunt u een unieke CSS-ID en -klasse toevoegen. U kunt ook aangepaste CSS toevoegen aan verschillende vooraf gedefinieerde (en vooraf geselecteerde) CSS-selectors binnen de videoslider-module in de vervolgkeuzelijst CSS. En ten slotte kunt u in de vervolgkeuzelijst voor zichtbaarheid de zichtbaarheid van uw module aanpassen op telefoons, tablets en desktops.