De Divi Tekst Module

Tekst kan overal op uw pagina worden toegevoegd. Tekstmodules kunnen in elk kolomtype worden geplaatst en in combinatie met andere modules zorgen ze voor een echt dynamische pagina. Wanneer u een tekstmodule toevoegt, krijgt u alle bewerkingsmogelijkheden van een normale WordPress-pagina. De tekstmodule kan worden gebruikt om een ​​klein beetje tekst te maken binnen een complexe lay-out, of kan worden gebruikt in een kolom over de volledige breedte om een ​​hele pagina te maken.

Hoe u een tekstmodule aan uw pagina kunt toevoegen

Voordat u een tekstmodule aan uw pagina kunt toevoegen, moet u eerst in Divi Builder springen. Nadat het Divi-thema op uw website is geïnstalleerd, ziet u elke keer dat u een nieuwe pagina bouwt een knop Divi Builder gebruiken boven de berichteditor. Als u op deze knop klikt, wordt Divi Builder ingeschakeld en hebt u toegang tot alle modules van Divi Builder. Klik vervolgens op de knop Visual Builder gebruiken om de builder in Visual Mode te starten. U kunt ook klikken op de knop Visual Builder gebruiken tijdens het browsen op uw website aan de voorkant als u bent aangemeld bij uw WordPress-dashboard.

Nadat u Visual Builder hebt ingevoerd, kunt u op de grijze plusknop klikken om een ​​nieuwe module aan uw pagina toe te voegen. Nieuwe modules kunnen alleen binnen Rijen worden toegevoegd. Als u een nieuwe pagina start, vergeet dan niet eerst een rij aan uw pagina toe te voegen. We hebben een aantal geweldige tutorials over het gebruik van Divi’s rij- en sectie- elementen.

Zoek de tekstmodule in de lijst met modules en klik erop om deze aan uw pagina toe te voegen. De modulelijst is doorzoekbaar, wat betekent dat u ook het woord ‘tekst’ kunt typen en vervolgens op enter kunt klikken om de tekstmodule automatisch te zoeken en toe te voegen! Nadat de module is toegevoegd, wordt u begroet met de lijst met opties van de module. Deze opties zijn onderverdeeld in drie hoofdgroepen: Inhoud , Ontwerp en Geavanceerd .

Inhoud opties

Tekst inhoud

In dit veld kunt u de inhoud van uw module invoeren. Tekstinhoud overspant de volledige breedte van de kolom waarin deze zich bevindt.

Als uw tekst op een donkere achtergrond wordt geplaatst, moet de tekstkleur worden ingesteld op ‘Donker’. Visa versa, als uw tekst op een lichte achtergrond wordt geplaatst, moet de tekstkleur worden ingesteld op ‘Licht’.

Achtergrond kleur

Hier kunt u een achtergrondkleur kiezen voor uw tekstmodule.

Achtergrond afbeelding

Hier kunt u een achtergrondafbeelding kiezen voor uw tekstmodule.

Beheerderslabel

Standaard wordt uw tekstmodule weergegeven met een label met de tekst ‘Tekst’ in de builder. Met het beheerderslabel kunt u dit etiket wijzigen voor eenvoudige identificatie.

Ontwerpopties

Hier kunt u uw tekst of koptekst opmaken en / of positioneren zoals u dat wilt door de tekstkleur, oriëntatie, lettertype, lettergrootte, lettertype-afstand en regelhoogte te kiezen.

U kunt ook een randstijl aanwijzen, een maximale breedte voor uw module instellen en aangepaste marge en opvulling toevoegen.

Geavanceerde mogelijkheden

Gebruik de geavanceerde opties om uw tekstmodule aangepaste CSS-ID’s en klassen te geven. Voeg wat aangepaste CSS toe voor geavanceerde styling en wijs de zichtbaarheid van de module op bepaalde apparaten aan.