Hosting Plannen + Web Care

WordPress en Divi Onderhoud en Hosting is een belangrijke overweging voor uw website. WordPress- en Divi-sites hebben regelmatig updates nodig voor basisinfrastructuur, thema, plug-ins en een solide hostingplatform voor snelheid en beveiliging. Daarom bieden we de perfecte alles-in-een WordPress- en Divi-website voor onderhouds- en hostingoplossingen

Betere snelheid, prestaties, zorg, bescherming, zekerheid en gemoedsrust, van de mensen die uw Divi- website het beste kennen

WordPress + Divi Web Care

Vertrouw op je website met de mensen die WordPress + Divi van binnen en van buiten kennen.

Veiligheid. Door alles up-to-date te houden en door een paar extra beveiligingsmaatregelen te implementeren, kunnen we u helpen het risico te verkleinen dat uw website wordt gehackt.

Besparingen. Door ons in te huren om u te helpen uw website te onderhouden, is de kans dat uw site niet beschikbaar is of grote reparaties nodig zijn, aanzienlijk verminderd.

Prestatie. Verouderde of niet-ondersteunde plug-ins kunnen een grote rol spelen bij het belemmeren van de prestaties van uw website, waardoor uw positie in zoekmachines kan afnemen en klanten verloren kunnen gaan.

Divi-experts.  Het WordPress + Divi-framework blijft zich richten op het verbeteren en updaten van hun producten, wat belangrijk is, maar het betekent ook dat weten wat te verwachten met elke Divi-update belangrijker is dan ooit.

Volledig beheerde WordPress + Divi-hosting

We werken samen met Neostrada om u het allerbeste te bieden op het gebied van snelle, veilige en toegewijde WordPress- en Divi-hostingoplossingen. Dit is waarom…

Beter sneller sterker

Uw site zal waarschijnlijk merkbaar sneller zijn als gevolg van een upgrade van PHP, onze nieuwe FlyCache-technologie, op maat gemaakt Content Delivery Network, speciale bronnen en onze volledig opnieuw opgebouwde infrastructuur die gebruikmaakt van het wereldwijde netwerk van Google Cloud.

Gratis SSL-certificaat

SSL-certificaten beschermen de gevoelige gegevens die van en naar uw website worden verzonden, om uw bezoekersgegevens te beschermen tegen misbruik door aanvallers.Google geeft websites met versleutelde verbindingen ook een lichte ranking boost.

De juiste Techniek

Onze servers zijn precies afgestemd op uw eigen WordPress-website en uw bronnen worden niet met anderen gedeeld! Als u over eigen resources beschikt, is er minder kans dat uw sitesnelheid, -beveiliging en -prestaties worden beïnvloed door de website van iemand anders.

Staging-omgeving

Met staging kunnen we eventuele wijzigingen of belangrijke nieuwe functies testen die u in een veilige omgeving wilt implementeren. We gebruiken stagingsites als een testveld om fouten op ‘live’ websites te voorkomen, waardoor de problemen en / of downtime die anders zou kunnen ontstaan ​​worden voorkomen.

Super Cache

Onze nieuwe caching-technologie houdt rekening met Divi en de populairste WordPress-plug-ins om ervoor te zorgen dat de pagina’s van uw site in de cache worden geplaatst wanneer ze zouden moeten en niet in de cache worden geplaatst, terwijl dat niet zou moeten – zonder werk van u!

}

Ingebouwde Content Delivery Network

Prestaties en beveiliging zijn alles – en ons wereldwijde CDN is hier om dat te realiseren. Onze CDN kan helpen bij het leveren van snelle, kwalitatieve webervaringen aan al uw eindgebruikers; ongeacht de locatie, browser, apparaat of netwerk waarmee ze verbinding maken

Prijzen

We bieden verschillende pakketten aan die het beste aansluiten bij uw behoeften.

Pakket 1

€29

per maand

Website Hosting

Dit plan is goed voor kleine bedrijven die premium hosting en beveiliging voor hun nieuwe website nodig hebben.

Kenmerken
 • Premium hosting
 • SSL-certificaat
 • Professionele e-mail
 • Dagelijkse back-ups
 • Veiligheid
 • Snelle prestaties
 • SSD Storage
 • Cloudflare CDN
 • Onbeperkt verkeer

Pakket 3

€59

per maand

Website Hosting

Website Management

Dit plan is ideaal voor kleine bedrijven die een hands-free benadering van het onderhoud en onderhoud van hun website nodig hebben.

Kenmerken

Alles van pakket 1

 • Inhoudsupdates
 • Beheer van e-maillijsten
 • Basisondersteuning
 • Toegang tot maatwerk
 • Regelmatige updates
 • Spam Monitoring
 • Uptime Monitoring

Pakket 3

€99

per maand

Website Hosting

Website Management

Website Marketing

Dit plan is perfect voor kleine bedrijven die premium hosting, regulier onderhoud en slimme marketing nodig hebben.

Kenmerken
 • Alles in NIVEAU 1
 • Alles in NIVEAU 2

Push-meldingen

Google Analytics

Facebook Pixel

SEO geoptimaliseerd

A / B splitstesten

Abonnement Popups

Maandelijkse verslagen

Facebook Live Chat

Pakket 4

€199

per maand

Website Hosting

Website Management

Website Marketing

Zoekmachine optimalisatie

Dit plan is op maat gemaakt voor kleine bedrijven die behoefte hebben aan extra content publishing voor hun website en sociale media.

Kenmerken

Alles in NIVEAU 1

Alles in NIVEAU 2

Alles in NIVEAU 3

 • Zoekmachine optimalisatie
 • Zoekwoordonderzoek
 • Concurenten onderzoek
 • Advies over linkbuilding
 • Advies over meta teksten

 

Klaar om te beginnen?

Om u de best mogelijke service te bieden, loggen we in op uw website en voeren we een gratis beoordeling uit van uw website voordat u een dubbeltje besteedt. We zullen uitkijken naar mogelijke problemen en conflicten, zodat deze van tevoren kunnen worden aangepakt.

Begin met het verzenden van dit formulier

Wat is je voorkeur?

10 + 15 =

Veel Gestelde Vragen

Wat als mijn plug-in niet langer wordt ondersteund?

De plug-in wordt nog steeds gecontroleerd op problemen zoals voorheen. Als er geen wijzigingen of andere problemen worden weergegeven, blijft deze op de site. We komen regelmatig plug-ins tegen met verschillende problemen; in dergelijke gevallen wordt de klant op de hoogte gebracht van betere (en actuele) alternatieven.

Wat zijn mijn betalingsopties?

Betaling kan worden gedaan met behulp van een grote debet-of creditcard (Visa, Mastercard, American Express, Discover), Ideal. Betalingen worden automatisch op de eerste van de maand afgetrokken. PayPal wordt momenteel niet geaccepteerd op ons platform voor op abonnementen gebaseerde services.

Wat is uw annuleringsbeleid?

Geen contracten. U heeft de volledige controle over uw abonnement en u kunt op elk moment annuleren.

Wat is Divi?

Divi is een WordPress-thema van Elegant Themes. We gebruiken het als een raamwerk waarop we zullen voortbouwen. De vele verbluffende functies en geweldige community-ondersteuning bieden u het beste in opties voor aanpassing en beheer van uw eigen website na de initiële constructie.

Heb ik een licentie nodig voor Divi?

Als een gelicentieerde ontwikkelaar mag Divi worden geïnstalleerd en gebruikt voor zoveel projecten als we willen.Als u ervoor kiest om onze services stop te zetten, raad ik u aan een licentie te kopen om up-to-date te blijven met beveiligingsupdates en -upgrades.

Wat als ik een heel oude versie van Divi heb?

Als er aanpassingen zijn gedaan aan Divi’s bovenliggende themabestanden of als u werkt met Divi 2.3 of eerder, zult u hoogstwaarschijnlijk een aantal grote aanpassingen nodig hebben voordat we updates kunnen implementeren en het onderhoudsplan kunnen starten.

Biedt u een garantie aan?

Ja, we bieden een 30-dagen-geld-terug-garantie. Als u op enig moment het gevoel hebt dat u de service waarvoor u zich heeft aangemeld niet hebt ontvangen, krijgt u uw geld terug.Dit gaat maar 30 dagen terug. We bieden geen restituties voor services van de vorige maand.

Gaat u mijn site migreren als deze al door iemand anders wordt gehost?

In de meeste gevallen kunnen we dit voor een kleine vergoeding. De kosten zijn afhankelijk van het hostingbedrijf, de websitegrootte en servertoegang, voor het geval er tijdens het proces iets fout gaat. Voor de meeste eenvoudige kleine tot middelgrote websites is het migratieproces minimaal en we kunnen het kosteloos opnemen, anders wordt de schatting gebaseerd op ons normale tarief van € 65 per uur.Een gecompliceerde migratie kan 1-5 uur duren, afhankelijk van het aantal problemen dat we moeten oplossen.

Wat als mijn site al kapot is? Kun je het maken?

Ja dat kunnen we. We zullen een kijkje nemen en zien wat er mis is en doen ons best om u een schatting te geven van wat er moet gebeuren en hoe lang het zal duren om het te repareren.

Wat als ik niks heb bijgewerkt in maanden?

We loggen in op uw website en voeren een gratis audit uit voordat u een dubbeltje besteedt. We zullen uitkijken naar mogelijke problemen en conflicten, zodat deze van tevoren kunnen worden aangepakt. In sommige gevallen zijn websites mogelijk niet binnen enkele maanden bijgewerkt en kunnen enkele belangrijke oplossingen nodig zijn voordat u een upgrade uitvoert naar de nieuwste versie van WordPress, Divi en alle van toepassing zijnde plug-ins. We zullen u een rapport en een schatting geven om de zaken op orde te krijgen voordat we u aanmelden voor een onderhoudsplan.

Ondersteunt u multisite?

We ondersteunen momenteel geen multi-site netwerken, hoewel we hopen deze services binnenkort aan te bieden.

Wat als ik meerdere websites heb?

De bovengenoemde kosten zijn per site. Op dit moment bieden we geen kortingen op meerdere websites.

Wat als een update mijn site breekt?

De site wordt onmiddellijk teruggerold naar de back-upstatus die voorafgaand aan het uitvoeren van de update is genomen. De methoden hiervoor variëren in sommige gevallen. Van daaruit wordt u op de hoogte gesteld van het probleem. De meeste problemen worden kosteloos behandeld, maar aangepaste plug-ins, problemen die door gebruikers worden geïntroduceerd of bijzonder tijdrovende problemen kunnen facturabel zijn. We zullen u op de hoogte stellen voordat u iets aan uw account laadt

Gaan mijn uren door als deze niet worden gebruikt?

Jammer genoeg niet. Uw ontwikkelingstijd moet elke maand worden gebruikt of u verliest uw ontwikkelingstijd voor die maand.

Adres gegevens

Rondom Internet en Co-llective B.V.

Gravenlanden 32
9407JH Assen

Telefoon: 0592 601331

Email Co-llective:
mail@co-llective.nl

Email Rondom Internet: info@rondom-internet.nl

 

© Copyright Online Marketing Bureau Rondom Internet en Co-llective 2019 | powered by  | algemene voorwaarden

Pin It on Pinterest