Meer dan alleen een paginabouwer

Op dit moment is de Divi Builder beperkt tot pagina-inhoud, maar de komende Divi Theme Builder zal dat veranderen. Met de Theme Builder kunt u de Divi Builder gebruiken om elk deel van uw website aan te passen!

Themabouwer Gebieden

Aangepaste kop- en voetteksten

Moe van de standaard Divi Theme kop- en voettekst? Met de Theme Builder kunt u volledig aangepaste kop- en voetteksten maken met de Divi Builder en al zijn verbazingwekkende modules en aanpassingsopties. De mogelijkheden zijn eindeloos!.

Themabouwer Koptekst en voettekst

Sitebrede postsjablonen

Wilt u bepalen hoe uw blogberichten of productpagina’s zijn gestructureerd over uw hele website? In plaats van elk bericht te bewerken, kunt u met de Theme Builder site-wide postsjablonen maken. Bewerk ze een keer en pas het ontwerp van elk bericht op uw website aan!

Themabouwer Koptekst en voettekst

En meer…

De Divi Theme Builder neemt de kracht van de Divi Builder en ontketent deze. Met de Theme Builder kunt u alles aanpassen: kopteksten, voetteksten, postsjablonen, productsjablonen, categoriepagina’s, winkelpagina’s, 404 pagina’s en meer. Creëer unieke ontwerpen voor elk deel van uw website met behulp van voorwaardelijke logica en doe het allemaal vanuit een supergladde nieuwe Theme Builder-interface. We weten dat elke Divi-gebruiker er dol op zal zijn!

https://www.elegantthemes.com/4

Divi-themabouwer